divendres, 4 de febrer del 2011

Foto del Cor

I aqui tenim la primera foto del Cor, aquest cop per a la revista de l'AMPA de l'Institut. Ja podeu veure que està feta de pressa i corrents a la Sala d'Actes on assagem cada setmana... ni tan sols vàrem tenir temps d'apartar les cadires!

I és que tot i que els assajos són d'una hora i mitja se'ns fan curts i no en podem desaprofitar ni un moment.

Vejam si fem un petit esforç de memòria i podem recordar els noms, i de pas ens anem coneixent una mica més. D'esquerra a dreta, més o menys: Wasima, Mara, Lorena, Àngels, Ada, Mireia, Rayssa, Jennifer, Lizandra, Judit R, Dayana, Jorge, Anna G, Mar, Sandra A, Henry, Reyes, Berta, Lourdes, Josep, Cecilia, Montse, Alicia, Sandra T, Judit B, Carmen, Carla, Erika i Víctor. I tampoc no volem oblidar algú que no veiem a la foto (on sou, Andrea i Anna V?), i la fotògrafa, la Georgina.

Si voleu ampliar-la podeu clicar a sobre.

Ens hem deixat algun nom? N'hem escrit algun malament? Disculpeu-nos! Siusplau, feu-nos un correu i ho corregirem de seguida!!!

I no cal dir que recordem aquells que per diverses circumstàncies no hi vàreu podeu ser i que fins i tot ens vàreu fer un correu per dir-nos-ho. Ens sap molt greu que no sigueu a la foto!

Però no patiu: n'hi haurà d'altres i ben aviat, ja que sembla que es confirma la propera actuació del dia 14 d'abril. I encara que de moment no us tenim a la foto del Cor sí que us podem assegurar que us portem al cor.

És hora doncs de seguir passant-ho bé als assajos i practicant a casa.

I és que segons les nostres estadístiques de l'aplicatiu de les veus del Cor de This Little Light of Mine... Ja s'ha escoltat 400 vegades en una setmana! Increïble! És tot un èxit, que  indica quina és la nostra motivació. I l'Alicia ens ha comentat que aquesta setmana penjarà veus d'altres temes, potser We come to praise Him o Hallelujah... Caldrà estar atents!

Per als alumnes: la millor manera de practicar a casa és escoltar les veus i els videos del Bloc... i tot això mentre estudieu... ;-)

Per cert, voldriem que aquest Bloc fos també un punt de trobada musical i artístic. Teniu d'altres projectes musicals o artístics? Feu actuacions? Feu-nos un correu i les annunciarem al Bloc. De moment ens hem assabentat que la setmana vinent n'hi ha una de l'Alicia.


Fins dijous!!


(PD: vàrem veure algunes cares noves... ens vàreu agradar molt i ho vàreu fer molt bé!!! Us volem tornar a veure!!!)