divendres, 18 de febrer del 2011

Camí dels 1000!

Aquesta imatge és una de les claus del progrés del nostre grup... ja hem escoltat més de 500 reproduccions de This little light of mine! I com es nota!!

L'èxit ens ha animat a seguir penjant veus del nostre repertori: aquest cop trobareu Hallelujah, feta per l'Alicia, i també hem encetat un procediment que utilitzarem més en el futur: un accès a les veus de les cançons a través del correu electrònic.

Amb aquest mètode entrareu al mateix aplicatiu que utilitzem, el Soundcloud, i ara també podreu escoltar Soon and very soon, amb els arranjaments i la interpretació del Ramon Escalé.

L'usuari i el  password són els del vostre correu electrònic.

Si hi ha algun problema feu-nos un correu a gospelinsterrassa@gmail.com.

D'altra banda algunes de les nostres alumnes diuen que no en tenen prou, i que encara volen assajar més... Fantàstic!!

Doncs escolteu: hem pensat en la possibilitat que tingueu un espai un parell de dies a la setmana a l'hora del pati: de moment serà el dimarts i el dijous a la Sala d'Actes. Ens trobem el proper dimarts a les 11 davant la porta?

Ja és un clàssic de cada setmana donar la benvinguda a nous cantants, aquest cop del Bisbat d'Egara. Ens alegra molt i molt comptar amb vosaltres! I a més ens hem assabentat tot navegant per Internet que l'AMPA d'aquest CEIP anuncia el nostre cor a la seva pàgina web. Moltes gràcies!!!

Per cert: un cop superades les 500 reproduccions de veus del nostre repertori... qui diu que en un parell de setmanes no arribarem a 1000? 

Ens hi juguem un pèsol a que sí!!
Veus de Hallelujah by Gospelins Terrassa

Fins dijous!