divendres, 11 de febrer del 2011

Les coses que ens agraden

Des que hem començat amb el nostre Cor de Gospel hi ha moltes i moltes coses que hem descobert i que ens agraden.

En fem un molt petit llistat? I és que ens agrada..,

- Que la composició del nostre Cor sigui tan variada, amb joves de totes les edats i totes les procedències: alumnes, mares i pares, professors i professores de l'Institut de Terrassa, l'Escola Lanaspa, l'Escola d'Adults, Can Jofresa... i de molts altres indrets.

- Comprovar que ja ens surten cançons gairebé a la primera, com ara This Little Light of Mine al darrer assaig.

- Escoltar com les nostres fantàstiques solistes cada cop ho fan millor i arriben a emocionar-nos. I constatar que entre elles n'hi ha de  totes les etapes del nostre Institut: ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

- Comprovar la nostra gran motivació que fa que les veus de This Little Light of Mine ja s'hagin escoltat prop de 500 cops segons les nostres estadístiques. I pujant perque cada cop estudiem més!

- Que en dos mesos de vida el nostre Bloc hagi tingut més de 800 visites!

- Que assaig rera assaig el temps ens passi volant gràcies al dinamisme dels nostres Directors.

- Que ja s'acosti el moment de la nostra primera actuació, que serà el 14 d'abril en el marc de les Jornades Tècniques de Formació Professional del nostre Institut.

- Que l'Alícia ens anunciés que d'aquí poc farem una trobada-taller amb els nostres cosins germans de Gospelins de Viladecavalls, amb els qui compartirem la nostra primera actuació. Quan serà aquesta trobada? I què hi farem? Encara és una incògnita que resoldrem aviat!!

I parlant de coses que ens agraden, hi ha un Cor dels EEUU que ens agrada molt especialment. Es diu PS22 (suposem que vol dir Primary School 22). Us en deixem dos videos.

El primer d'ells és d'un assaig de la cançó My Favorite Things (que ves per on, quina casualitat, vol dir "les coses que m'agraden"). Alguns la recordareu perque forma part de la banda sonora de la pel·lícula The Sound of Music, en castellà "Sonrisas y Lágrimas".  I potser també us recordarà els nostres assajos, sobretot a la part final els de solistes :-)

I l'altre és d'un altre assaig del mateix Cor, fent una versió de Just Dance, de... Lady Gaga!!

Què us semblen? A nosaltres ens encanten!!!

Però sobretot el que més ens agrada és saber que ens tornarem a veure cada dijous!