divendres, 28 de gener del 2011

Hallelujah!

La paraula al·leluia s'utilitza com a demostració de goig i alegria.
I nosaltres en tenim uns quants de motius per estar alegres:

El primer és que Hallelujah, la cançó que ens va portar l'Alicia aquest dijous, és preciosa: la interpretació que en vàrem fer tot el Cor amb la Georgina de solista ens va semblar emocionant!

I també varen ser emocionants, un cop més, les interpretacions que la Judit i la Lizandra van fer a This Little Light of Mine i We come to praise Him.

Noies, tenim moltes ganes de veure-us en un escenari amb el micro a la ma!

Per si no n'hi hagués prou sabem, pels altres assajos, que hi ha més solistes magnífiques.

I per això hi haurà sessions especials: Aquelles o aquells que vulgueu provar de ser solistes podeu utilitzar aquest formulari, que també deixarem fix al marge del bloc. Entreu-hi i ens posarem en contacte amb vosaltres pel dia i l'hora.

Però tornem a Hallelujah. És una cançó d'en Leonard Cohen que s'ha popularitzat perque forma part de la banda sonora de la pel·lícula Shreck. Se n'han fet milers de versions que podeu trobar a Youtube.

Nosaltres n'hem seleccionat quatre: de Rufus Wainwright, Alexandra Burke, Canadian Tenors i YHC's Compulsive Lyres; en dues d'elles s'hi inclou la lletra per tal que puguem anar practicant. Quant a les altres dues... és que ens han agradat molt i no hem pogut resistir la temptació d'incloure-les!

(ens han arribat alguns correus proposant-nos dues fantàstiques versions més: la de quatre cantants noruecs de què va parlar l'Alicia i la d'en Jeff Buckley. No us les perdeu!!)

No volem deixar passar l'ocasió de donar les gràcies a la Carmen per la seva amabilitat, ja que va tenir la molt bona idea de passar-nos fotocòpies amb les lletres!! Gràcies!!

Per cert: hem vist cares noves aquesta setmana. Benvingudes!!

I a totes i tots... Estem molt contents de pensar que ens tornarem a veure dijous vinent!!