dissabte, 15 de gener del 2011

L'èxit de Gospelins de Viladecavalls... i plans de futur per nosaltres!

Vàrem anar a veure l'actuació de GOSPELINS de Viladecavalls, dirigits per la Laia Badrenas, i la veritat és que ens vàrem quedar sorpresos! L'Auditori era ple de gent, tanta que fins i tot havia d'estar dempeus pels passadissos, i el repertori que vàrem escoltar era preciós, amb unes solistes -i un solista-magnifics... alguna de les quals, per cert, era estudiant d'ESO.

Pels qui hi vàreu anar: us animem a fer algun comentari en aquest post, que us el publicarem immediatament!

I amb el Ramon Escalé al piano; no cal que us en parlem, senzillament és un dels millors directors de gospel i pianistes de jazz -entre d'altres estils- que hi ha en aquest país. Com a mostra us posem unes gravacions d'uns temes que hem trobat a Youtube, tot i que no tenen res a veure amb el Gospel: Tenora mediterrània i un altre de la Barcelona Big Latin Band, de la qual per cert també n'és el Director i compositor... Segur que us agradaran!.

Pel que fa a l'actuació de Gospelins us prometem que en penjarem un video ben aviat.

Quant al nostre futur:

- El proper dijous, a les 7.30, vindrà el Ramon Escalé a fer l'assaig amb nosaltres! A més, ja sabeu que l'Alicia actua a la Jazz Cava a les 10 de la nit amb el grup "Sense Sal". Aquells que us animeu podem anar a menjar alguna cosa després de l'assaig i anar a l'actuació a la Jazz Cava. Us ho penseu i en parlem dijous?

- L'èxit de Gospelins de Viladecavalls ens ha de fer pensar que nosaltres TAMBÉ HEM DE PUJAR A UN ESCENARI. S'està parlant d'una actuació conjunta dels Gospelins de Viladecavalls i de Terrassa, per allà a l'abril. Si es confirma, ja falta poc i hem de treballar molt!

Per tant cal que no falteu als assajos i que seguim amb la mateixa il·lusió!

Us esperem dijous amb el Ramon!