dissabte, 22 de gener del 2011

Els alumnes del(s) Institut(s) de Terrassa

Només hem fet vuit assajos, i en tan poc temps s'està fent realitat el que semblava gairebé impossible: que un grup de persones sense coneixements musicals, d'edats i ambients diferents, però amb motivació i sobretot ganes de passar-ho bé fossim capaços de convertir-nos en un grup.

El mèrit és de tots plegats, però sobretot dels nostres magnífics Directors de la Xarxa Gospel: el Ramon, el Manel, i l'Alicia.

Però avui ens volem adreçar especialment als alumnes.

Alguns hi sou des del primer dia; d'altres vàreu venir el passat dijous per primer cop i ens vàreu donar una sorpresa molt agradable.

Alguns de nosaltres som els vostres professors; però sou vosaltres qui cada dijous de 7.30 a 9 ens feu classe de motivació, de joventut, d'energía... i de talent!

Ens alegra comprovar que considereu el nostre Institut com un espai de convivència on a més d'estudiar podem deixar de ser professors, pares o alumnes per convertir-nos, durant una hora i mitja, en companys.
 
I ens demostreu que amb vosaltres tot serà possible: per exemple estar en un escenari d'aquí poques setmanes.

Avui la Reyes ens ha fet arribar un video que ha trobat a Youtube i que us volem dedicar. És força curiós perque és una actuació que van fer els integrants d'un Cor fent-se passar per viatgers en un aeroport.

El tema es diu Welcome back, que podem traduir lliurement com "Benvinguts de nou". Per això us el dediquem: benvinguts de nou cada dijous!!!

Per cert, potser us haurà estranyat el plural en el títol... Però és que ens hem assabentat que també vénen alumnes d'un altre Institut: Can Jofresa. Benvingudes!!! Welcome back!!

I a tots plegats: fins ara ens ho hem passat bé, però el millor està per venir!

Fins dijous!