dissabte, 4 de desembre del 2010

Noies solistes!

Ara venen les festes, i és època de regals. Pel que fa al Gospel, nosaltres havíem rebut una capsa, no sabíem el que hi podia haver a l'interior però a la tapa hi posava

"NOIES SOLISTES".

Aquest dijous passat l'Alícia la va començar a obrir i va resultar que el contingut era fantàstic!.

I això no ha fet altra cosa que començar...! No només les que varen sortir ens donaran molt més, sino que segur que entre els/les que encara no han donat el pas hi ha talents per descobrir.

També va ser important que poguessim fer dues cançons senceres, This little light of mine i We come to praise Him. Ara ja en coneixem les veus, l'estructura... però toca treballar de valent per fer-les nostres. I és que el talent és important, però ho és més la constància.

D'altra banda ja és una mica una tradició això de fer arribar un video el cap de setmana...  Quina és la gràcia d'aquest? Doncs que el director és el Ramon Escalé, que hem tingut un parell de cops amb nosaltres, i una de les cantants és l'Alicia, la nostra directora del passat dijous. Correspon a una actuació dels Barcelona Gospel Messengers a la sala Luz de Gas de Barcelona, a principis de novembre. De pas podem observar una de les característiques dels grups gospel: la indumentaria. En aquest cas, com veureu, és bàsicament una camisa negra i uns texans.

I fixeu-vos també en la coreografia... Voleu dir que no us sonen alguns passos?



Per què comento això?... Doncs perquè en algun moment haurem d'actuar!

Ens veiem doncs el dijous!