dissabte, 4 de desembre del 2010

... i ja hem fet un nou assaig!

Doncs sí, ja hem fet un altre assaig amb el Ramon! Crec que anem pel bon camí, i que la motivació, les ganes de passar-ho bé i d'aprendre estan en alça.

Hem tingut algunes noves incorporacions: benvingudes i benvinguts! Diu la dita que com més serem més riurem; en aquest cas podem dir que més cantarem.

Aquest darrer assaig vàrem estar fent un nou tema: We've come to praise him:

We've Come To Praise Him

We've come to praise Him
We've come to praise Him
We've come to praise Him
And bless His Holy Name.  

Make a joyful noise, unto the Lord
Make a joyful noise, unto the Lord

I, traduït:

Hem vingut per fer-li una pregària,
I beneïr el seu nom sagrat.

Fem un soroll alegre que arribi al Senyor.


No sé si vàrem pregar gaire, però de soroll jo crec que sí que en vàrem fer!

En un altre ordre de coses el Ramon Escalé ens va comentar que la propera setmana vindrà un altre director de la Xarxa Gospel, el Manel, a qui de moment encara no coneixem... o si?

I és que a més de cantant, el Manel és director del grup New Gospel de l'Hospitalet, també de la Xarxa Gospel, i fa quinze dies ell i el seu grup van actuar a TV3 al programa Divendres. Us en deixo un enllaç i així el comencem a conéixer:



Per cert que el 22 de desembre, a les 9 de la nit, hi haurà una actuació d'un altre grup de la Xarxa Gospel, Esclat Gospel Singers, al Palau de la Música a Barcelona. El Director és el Ramon Escalé i estrenen un espectacle molt animat: "The New Gospel Machine". Potser hi podriem fer una excursió. De moment no en tinc més informació, ni tan sols el preu però si fossim un grup de deu o dotze persones suposo que hi hauria alguna rebaixa. Aquells que hi estigueu interessats ens podeu contestar a aquest mateix correu i ja us n'informarem aquests propers dies per tal de reservar localitats si és el cas.

Pot ser una bona manera de començar les vacances de Nadal.