divendres, 29 d’abril del 2011

Taller amb el Daniel Thomas!

Ja vàreu rebre el correu de l'Alicia sobre el taller amb el Daniel Thomas, que no ens podem deixar perdre.
Com sabeu serà el diumenge 5 de juny a la Sala Cabañes de Mataró.

L'horari serà de 10h a 14h i de 16h a 18h, i és gratuït per tots els cantaires pertanyents a cors de la Xarxa.

Però qui és en Daniel Thomas? Vejam que ens en diu el Ramon Escalé:
Daniel es un cantant, compositor, vocal coach, productor, teclista, vocalista, és un polifacètic i multi-dimensional amb un talent que es va nodrir a l’ambient religiós a on va començar a cantar i tocar el piano als 5 anys. 
Va començar dirigint el cor de l’església local als 16 anys, essent totalment autodidacta a l’hora d’entendre la naturalesa intrincada i els moviment de la música Gospel. Aquesta va ser la seva base.

Els anys següents els va passar treballant amb cantants, músics i talents locals i internacionals, que van ser capaços de reconèixer el seu potencial en la creativitat. De seguida va ser demanat com a teclista excepcional i organista, i com no, com a director de cor extravertit – que dirigia i rebia el respecte dels membres del cor - la majoria dels quals eren més grans que ell. 

Aviat va ser conegut arreu d'Anglaterra com el “wonder boy”, i sovint demanaven els seus serveis com a director de cor, arranjador, teclista/organista o tots tres a l’hora.

Un cop va entrar a The London Community Gospel Choir el seu talent va anar creixent fins arribar a ser el director del cor durant més de 5 anys. Oficialment va deixar el cor el 1999, ha mantingut uns estrets vincles amb el Bazil Meade (el fundador i director) i continuant treballant amb ells.

La seva bona base musical li ha permès un lloc prominent en la música Gospel. Com a artista propi s’ha guanyat l’audiència del món sencer amb la seva poderosa veu i la seva gran personalitat. Ha viatjat i actuat a tot Europa, a Japó, Sud-àfrica, India i EEUU.

També dedica part del seu temps a la formació amb tallers regulars de tècnica vocal i classes magistrals, enfocats al treball de cor i del solistes. També està interessat en la composició de cançons per artistes d’altres gèneres ((r’n’b, pop i dance).
Però serà millor que el veiem en viu i en directe, dirigint un tema seu: I'm victorious
Així doncs, podràs venir? Apunta't en aquest formulari, perque cal fer la previsió: