divendres, 15 d’abril del 2011

Nit d'emocions!

Encara ens duren els efectes de la injecció d'energia que va suposar el concert del dijous!

Sembla gairebé impossible que amb tan poques setmanes d'assajos haguem pogut estar en un escenari, passant-ho bé i transmetent-ho als amics que ens varen venir a veure.

Per això volem fer un reconeixement a la tasca de l'Alicia, la nostra Directora, la Laia, Directora del Cor de Gospelins de Viladecavalls, que cada dijous ens aporten vitalitat, ritme i música... i com no al Ramon Escalé. Va ser un luxe tenir al piano un músic de la seva categoría.

I ja que estem fent reconeixements volem esmentar professors de l'Institut de Terrassa  que ens van ajudar amb generositat i desinterès: el Jordi Macarulla, que va fer amb la seva furgoneta els viatges d'anada i tornada a Ullastrell per recollir les tarimes, el Josep Francesc Esteve, que ens va muntar tot l'equip de sò, que ens va filmar en video (sí, és el que passava amb la càmara entre les files del cor!); la Dàmaris Gancho i l'Oriol Cos, que es varen fer càrrec de les entrades, i d'altres persones de fora del centre com el Josep Jaume a la taula de sò, la Cristina que ens va deixar el teclat, el Marc que va ajudar amb les tarimes...

És un llistat molt llarg, i ens deixem molts noms... Disculpeu-nos i gràcies a tots!  I com no, moltes gràcies al públic que ens va venir a escoltar!

A més ens va agradar molt tornar a estar junts amb el Gospelins de Viladecavalls després de la trobada que havíem compartit. Estem segurs que no serà el darrer cop, ni molt menys:  Ens uneix un mateix projecte, unes mateixes ganes de passar-ho bé, una mateixa energía...

Per cert... ja sabeu que no tenim a penes fotos del concert. Les que hi ha en aquesta entrada ens les ha facilitat la Dàlia, una nena d'onze anys espectadora i esperem que futura cantaire que les va fer amb el seu mòbil.

Teniu més fotos? Feu-nos-les arribar al correu i les penjarem al Bloc.

Per cert: el que sí que tenim és la filmació en vídeo. La passarem a CD i així us en podrem donar una còpia als cantaires.

Que tingueu unes bones vacances de Setmana Santa... i fins el dijous!