dilluns, 21 de març del 2011

Trobades

Estem molt contents de tal com estan anant els darrers assajos! Aixó sona cada cop millor i ja comencem a dominar el nostre (encara modest) repertori... i tant pel que fa a la musica com a la coreografia.

D'altra banda és temps de trobades i d'aplecs! Com sabeu tenim una agenda de trobades (i actuacions) bastant plena, però hem de saber quantes persones hi serem per poder organitzar-nos.

En primer lloc hi ha la trobada dels Cors de Gospelins de Viladecavalls i de Terrassa el dissabte dia 2 a l'Institut de Terrassa.


Començarem a les 11 del matí per acabar a la 1, amb tot d'activitats: ritme, afinació, noves cançons i coreografíes... i després farem un dinar de germanor a la cantina de l'Institut.
 
Pensem que també pot ser un bon moment per tal que aquelles persones que coneixeu i que vulguin fer un tastet de gospel vinguin. Animeu-los, ens ho passarem bé! Cal tenir present, això sí, que hem previst un pagament de 3 euros per aquelles persones que no pertanyen al grup.

Per això teniu aquí un formulari que us preguem que ompliu al llarg d'aquesta setmana, i que fa referència a la trobada del dia 2 i també a la del 28 o 29 de maig a Mataró:


D'altra banda la Reyes, sempre tan amable, ens ha fet arribar un nou video de Ahuna.  El volíem posar al Bloc, però en aquest cas el servidor no ens deixa. Mireu-lo i escolteu-lo perque val molt la pena!

Gràcies un cop més, Reyes!

I a totes i tots: Fins el proper dijous!