divendres, 25 de febrer del 2011

...què hi passarà a Mataró?

Ja veieu que Mataró és una ciutat molt maca, amb mar, platja... però què se'ns hi ha perdut?

Doncs el primer esdeveniment és que el proper diumenge 13 de març farem una trobada entre tots els grups de la Xarxa Gospel. Ens trobarem a les 10 del matí a Mataró, ens donaran la benvinguda i començarà una "gimkana gospelera" que durarà fins el migdia.

Cap a les 14:00 hi haurà un dinar de germanor (cada cor serà l'encarregat de portar alguna cosa)

A la tarda farem un macrotaller conjunt i un concert final.

Per tal de poder organitzar bé les coses (menjar, material, espais...) caldria confirmar l'assistència abans del dilluns 7 de març, en el formulari que trobareu més avall.

La trobada és oberta a tothom, però els qui no siguin de la xarxa hauran de fer una inscripció de 5 euros.

Sabem que mentrestant els nostres fills, filles, mares, pares, marits, mullers... ens enyoraran perque ens estimen tant que no poden estar sense nosaltres ni un diumenge! Però precisament per aquest motiu estaran feliços de saber que ens ho estarem passant magníficament bé!

Expliqueu-los que el Gospel els demana aquests sacrificis!


Però encara hi ha més coses! El dia 26 de març hi haurà, també a Mataró, una actuació dels Gospel Messengers del Taller de Músics.

Aquí us deixem l'enllaç on trobareu tota la informació d'aquest concert.

En aquest bloc ja els hem vist alguna vegada, però ens agraden tant que els tornem a posar, aquest cop en una actuació amb una cantant de gospel anglesa, la Lurine Cato.

I per què ens agraden especialment els Gospel Messengers? En primer lloc perque són molt i molt bons... però a més els qui porteu més temps al grup ja sabeu que hi ha algunes cares conegudes: el director és el Ramon Escalé, i també hi ha l'Alicia, la Georgina, i la Laia, que és la directora dels Gospelins de Viladecavalls amb els qui també molt properament farem una trobada abans del nostre concert-debut del dia 14 d'abril.



Un cop més, i com cada setmana, tenim motius per estar contents perque tenim noves cantants al Cor, també del CEIP Bisbat d'Egara: ho vàreu fer molt bé i ens vàreu agradar molt! I esperem que ho passessiu tan bé com nosaltres!

I per acabar... la setmana passada ens hi vàrem jugar un pèsol a que en 15 dies arribariem a les 1000 reproduccions de les veus del cor.

Avui hem fet un cop d'ull a les estadístiques i...

No creieu que ens l'hem guanyat?

Fins dijous!!