dissabte, 5 de juliol del 2014

Gospelins a la Festa Major de Terrassa


L'actuació als jardins de la casa museu Alegre de Sagrera va ser de benvinguda i de comiat. De benvinguda a la Festa Major de Terrassa, que vàrem encetar, i de comiat a un Curs que ha estat ple de vivències tan musicals com humanes.
El marc no podia ser millor: el pati d'una casa modernista emblemàtica de la ciutat de Terrassa, que estava ple a vessar i en el que literalment no hi cabia ni una agulla, amb bona part dels amics que ens van venir a veure i escoltar que ho van haver de fer des dels jardins.
A tots vosaltres: moltíssimes gràcies! Ens alegra que aquest projecte, que va començar com un punt de trobada entre estudiants, professors i pares i mares de l'Institut de Terrassa ara aculli tantes persones de llocs tan diferents, amb dos interessos comuns: el goig de la musica i el desig de passar-ho bé... i de fer-ho passar bé!  Gràcies, Gospelins que veniu de tot arreu a cantar o a escoltar!
Així doncs tanquem el Curs, i obrim l'estiu. En la llunyania tenim una nova il·lusió: retrobar-nos el mes de setembre, com cada any... i ja en fan quatre!